Tingsryds LBC är ett miljö- och kvalitetscertifierat transport och logistikföretag. Företaget har 15 delägare med sammanlagt 52 fordon. Ledstjärnan i deras arbete är hög tillgänglighet, kvalitet och service med kundanpassning och ständig produktutveckling med sina kunder.

Åt Tingsryds LBC vägnar söker vi nu en mekaniker som ska ingå i deras team i Ryd. Uppdraget är på heltid och innebär en anställning på sex månader i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person är avsikten att Tingsryds LBC tar över anställningen.

Dina arbetsuppgifter
Utförande av servicearbete och reparationer av tunga fordon som lastbilar och jordbruksmaskiner. Du kommer ingå i ett team med andra mekaniker där det kommer krävas ett nära samarbeta för att lösa problem som uppstår.

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett genuint intresse för att meka! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från att ha jobbat som mekaniker eller från fordonsbranschen.

Det krävs att du är en flexibel person som har lätt för att samarbeta för att passa som mekaniker på Tingsryds LBC. Du är serviceminded och strävar efter hög kvalité och noggrannhet i allt du utför. Då arbetet kan vara fysiskt ser vi att du har en god fysik. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Det är krav på att du förstår och talar flytande svenska.

Ansökan
Vi har löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att ansöka redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Ingrid Sandberg på 0470 – 34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se