Mekaniker till Skanska Rental i Malmö

Gillar du att skruva och meka? Vill du ta din karriär till svindlande höjer? Då är det kanske DU som är Skanska Rentals nästa kran- och hissmontör!

Om Skanska Rental

Skanska Rental förser företag runt om i Sverige med rätt utrustning genom hela byggprojektet. De erbjuder hjälp med allt från etablering till färdigställande av projekt samt att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Bland kunderna finns företag inom bygg- och anläggning samt övrig industri.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår montering och demontering av tornkranar och bygghissar samt service- och underhåll av maskinerna. Du blir en del av ett skickligt gäng och ni kommer hjälpas åt att lösa problem som uppkommer i den dagliga verksamheten.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag. Du utgår från Malmö men arbetar i en region som sträcker sig långt och övernattningar förekommer.

Din profil

Vi söker dig som tidigare arbetat med mekanik, alternativt har en mekanisk utbildning. För att arbeta som kran- och hissmontör kan du inte vara höjdrädd och då det är ett tungt och fysiskt krävande arbete bör du vara vid god fysik. För att lyckas i rollen krävs det att du har ett stort servicetänk och framförallt en enorm vilja att lära. Du ser snabbt vad som behövs göras och tvekar inte att ta egna initiativ för att skapa effektiva lösningar för deras kunder.

Krav:

  • B-körkort

Meriterande:

  • Truckkort
  • Travers
  • Stolp- och mastintyg
  • Fallskyddsutbildning.

 

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.