Om kundföretaget
Lessebo Paper AB är ett av Sveriges äldsta Pappersbruk grundat 1683 och är en del av Svensk industrihistoria. Bruket tillverkar premium papper under kända varumärken som Kaskad, Colorit och Scandia 2000. Fabriken är belägen i de småländska skogarna med närhet till råvaror och energi som gör att vi kan producera ett av världens mest miljövänliga papper.

Vi söker nu en mekaniker med omgående start till Lessebo Paper. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över sex månader men för rätt person är avsikten en anställning hos kunden.

Som mekaniker hos Lessebo Paper erbjuds du en tjänst där du får utlopp för ditt intresse av att skruva och meka!

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du ute i produktionen med reparationer och service av maskiner. Du kommer att utföra underhåll på bland annat pumpar och ledningar.
Du kommer dagligen utmanas och utvecklas när du stöter på komplexa problem som kräver smarta lösningar!

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett genuint intresse för att meka! Har du teknisk utbildning ses detta som meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till bil.

Meriterande om du har heta arbeten, traverskort samt truckkort.

För att trivas som mekaniker på Lessebo Paper gillar du att ta eget ansvar och hitta egna lösningar på problem som uppstår. Du är ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalité. Du är en flexibel person som har lätt att samarbeta och en god kommunikationsförmåga.

Du har en god fysik, då arbetet många gånger är tungt och varmt.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Lessebo Paper har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 44 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se