Skånes skickligaste mediasäljare sökes till DB Media!

Om rollen

Som mediasäljare på Guldkanalen erbjuds du ett arbete med ett spännande varumärke och ett stort svängrum som säljare. Du ansvarar för hela säljprocessen och dina arbetsuppgifter kommer vara att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon, gå på kundmöten samt skriva offerter och avtal. I din prospektering krävs det att du är kreativ och hittar nya vägar för att driva försäljningen framåt. Förutom dagliga kundmöten så kommer du även aktivt delta på event, mässor och nätverksträffar.

Lokalt sälj bedrivs i hela Skåne med utgångsläge i Malmö/Lund. Huvudkontor i Staffanstorp.

Din profil

För att axla rollen tror vi att du är en person som uppskattar nätverkande och inte är rädd för att ta plats i sociala sammanhang. Du har lätt för att strukturera upp ditt arbete och trivs i en fri roll vad gäller tider och arbetssätt. Affärer driver dig i ditt arbete och du uppskattar att skapa och förvalta långa och lönsamma kundrelationer. Som person är du målinriktad och förtroendeingivande.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.