Nu söker Trelleborg Sealing Profiles en serviceorienterad medarbetare till teamet på kundsupport. Trivs du med varierande arbetsuppgifter där ditt fokus är att möta kunder på ett förtroendefullt och serviceinriktat sätt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om kundföretaget
Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Trelleborgkoncernen omsätter runt 32 miljarder kronor och har verksamhet i ca 50 länder.

Affärsenheten Trelleborg Sealing Profiles utvecklar och tillverkar extruderade tätningsprofiler för ett flertal olika industrier. Tillverkning sker i Sverige (Värnamo och Forsheda) USA, Tyskland, Slovenien och Litauen och affärsenheten har totalt 700 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande med den gemensamma nämnaren att kunden är i fokus. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att besvara frågor från kunder, informera om produkter, ta emot order, registrera och skicka ordererkännande samt kommunicera eventuella leveransändringar.

I arbetet ingår även support och stöd till säljrepresentanter, rapportering, registrering av reklamationsärenden, fakturering samt prisuppdateringar i affärssystemet.

Din profil
Du kommer arbeta i nära dialog med ditt team om fyra medarbetare och även med kollegor från andra avdelningar, vilket gör att god samarbetsförmåga är betydelsefullt för att lyckas i tjänsten. Samtidigt är det viktigt att du kan arbeta på egen hand och kan fatta egna beslut. Som person är du serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och en problemlösare där du har kunden i fokus i varje process.

Vi ser att du har erfarenhet av jobb inom kundservice, och då gärna i tillverkningsindustrin. Du har goda kunskaper av ERP applikationer och det är meriterande om du har erfarenhet av Dynamics och EDI hantering. Vidare hanterar du det svenska såväl som det engelska språket i både tal och skrift.

Placeringsort: Värnamo
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Trelleborg Sealing Profiles med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 alt. alexandra.pepin@onepartnergroup.se eller Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se