Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt?
Har du tidigare erfarenhet inom mätning och av att läsa ritningar?

Tveka då inte söka denna tjänst redan idag!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mätmaskinstekniker mäter och kontrollerar du detaljer med hjälp av en av System 3Rs tre mätmaskiner. Det finns färdiga program i maskinen att välja till en början då du allteftersom kommer att lära dig att arbeta med manuell programmering av mätmaskinen.

Du kommer tex:
– Utföra mätuppdrag genom manuell programmering av mätmaskinen *
– Framställa och avläsa protokoll från mätmaskinen
– Skriva ut och matcha intyg

Din profil
Skallkrav:
– kunna läsa ritningar
– ha koll på form och läge
– kunskaper kring mätteknik.
– Svenska i tal och skrift

Meriterande:
– Erfarenhet av att ha kört mätmaskin med programmet PC DMIS eller Quindos.

Som person är du lättlärd, teknisk och självgående. Vi tror också att du har ett öga för noggrannhet och att arbeta med precision.

Övrigt:
Arbetstider: Kvällsskift men upplärnnigen sker på dagtid
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt GFL
Placering: Vällingby/Vinsta

Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup AB och arbeta som konsult hos System 3R inledningsvis.

Om kunden
System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin – The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se