Vi söker nu två drivna maskintekniker till våra maskiner för tillverkning av pappersförpackningar

Vill du jobba på ett företag med stark tillväxt? Under det gångna året har företaget investerat i nya maskiner för att ytterligare förstärka vårt erbjudande av presentförpackningar och butiksemballage.

Dina arbetsuppgifter
• Ställa våra maskiner
• Se till att tillverkningen sker enligt instruktioner och rutiner och att det finns material vid maskinen
• Medverka till att leveranstider följs
• Tillse att maskinerna fungerar så effektivt som möjligt
• Utföra kvalitetskontroller
• Packa produkterna i askar som sedan läggs på pall

Din profil
Du är praktiskt lagd och har gärna någon form av teknisk utbildning. Det viktigaste för oss är att du är van att skruva och har ett intresse för maskiner. Som person är du driven, lättlärd och framåt. Du är noggrann och är en riktig lagspelare.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får jobba med den senaste maskintekniken inom vårt område. Våra kunder tillhör de stora modekedjorna i Europa och för att möta deras krav är vi i konstant utveckling. Företaget erbjuder ett gott arbetsklimat i fräscha lokaler. Vi har egen friskvård med pool, bastu, pingisbord och gym.

Tjänstgöringsort: Nybro
Omfattning: Heltid

Bong Retail Solutions har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se. Urvalet görs löpande med sista ansökningsdag 6 januari.Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på tel 0480-43 20 57, eller sanna.olsson@onepartnergroup.se

Om kunden
Bong Retail Solutions AB är ett fristående bolag inom Bong-koncernen. Sedan 2010 har Bong Retal Solutions fokus varit på försäljning av present- och butiksemballage vilket bl a inkluderar presentpåsar, bärkassar och askar. Från endas ett fåtal kunder har bolaget idag några av Europas största modekedjor som kunder.

Bong är ett av de ledande specialförpacknings- och kuvertföretagen i Europa och erbjuder lösningar för distribution och paketering av information, reklamerbjudanden och lätta varor. Viktiga tillväxtområden för koncernen är förpackningslösningar för detaljhandel och e-handel och kuvertmarknaden i Östeuropa. Koncernen omsätter ca 2,1 miljarder kronor och har omkring 1500 anställda i 15 länder. Bong har starka positioner på flera betydande marknader i Europa och koncernen ser intressanta möjligheter till fortsatt expansion och utveckling. Bong är ett publikt bolag och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm (Small Cap).