Har du erfarenhet av tillverkningsbranschen, är tekniskt kunnig och har dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat med maskiner av olika slag? Nu söker vi på OnePartnerGroup maskinoperatörer till Eson Pac i Södertälje!

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du kunna arbeta 3-skift och kunna ta dig själv till arbetsplatsen då det inte går några bussar. I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter att innefatta att:
 

  • Kontrollera och granska order innan falsning
  • Granska material enligt våra riktlinjer
  • Köra maskin för att falsa tryckta sedlar så dessa viks till rätt storlek
  • Kvalitetsgranska enligt GMP
  • Rapportera i angivet system
  • Samarbeta med andra avdelningar och vid behov stötta en annan avdelning
  • Arbeta med ständiga förbättringar
  • Följa hygienkrav, regelverk och instruktioner
  • Utföra underhåll på maskiner

Du är tekniskt kunnig och mycket tekniskt intresserad samt har dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat med maskiner av olika slag. Du har även erfarenhet av tillverkningsbranschen och det är meriterande om du har erfarenhet från just läkemedelsbranschen.

Detta arbete är fysiskt och innebär en del lyft, vilket är något du trivs väldigt bra med. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift (viktigt för dokumentationen). Du har gärna erfarenhet av Lean och förbättringsgruppsarbete och drivs av att hela tiden göra saker ännu bättre.

Vem är du som person då?
För att lyckas i denna roll ser vi att du är flexibel, lojal och trivs bra med att arbeta i team. Du är en lagspelare, prestigelös, hjälpsam och ansvarstagande. Du trivs med tydlighet och ser till verksamhetens bästa ur ett helhetsperspektiv. Vi förutsätter att du är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att göra ett bra jobb!

Du kommer initialt bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare som ser till att du får utmanas och utvecklas under trygga förhållanden. Hos oss får du en dedikerad konsultchef som finns för dig och coacher dig framåt!

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten. För frågor kontakta ansvarig konsultchef Kristian Azouri på kristian.azouri@onepartnergroup.se men observera att vi önskar din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen att bli en del av oss schyssta, framåtlutade lagspelare!