Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som rullformningsoperatör hos vår kund i Falkenberg. Rullformade profiler framställs genom vikning i många små steg enligt principen: plant band in – färdig produkt ut. Ingångsmaterialet vid rullformning passerar en serie axelpar med successivt förändrade formverktyg. Rullformningen tillåter olika tilläggsoperationer, allt från stansning och lasersvetsning till montering som kan ske direkt i en produktionslinje. Du monterar maskinverktygen manuellt vilket kräver god praktisk och teknisk kompetens. Du kör efter order och utför kvalitetskontroll under processens gång.

Din profil
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör inom industriell tillverkning och med tekniska arbetsuppgifter. Vi vill att du förstår hela processen i tillverkningen och har ett utpräglat kvalitetstänk. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du behöver vara noggrann och kunna läsa ritningar, bra om du har erfarenhet av detta. Har du erfarenhet av lean-arbete är det meriterande. God datavana krävs.

Omfattning: Heltid, Visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2019-01-20. Sök tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För information: Carl Mårtensson 073 – 364 99 72, carl.martensson@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 43 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se