För vår kunds räkning söker vi nu en maskinoperatör som vill jobba på en produktion belägen fem mil söder om Växjö. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som maskinoperatör kan vara varierande men du kommer framförallt ansvara för maskiner. Det kan även innebära att hantera produkter när de lämnar maskinerna, förflyttning till pall och kartonger för emballering, truckkörning för lastning och förflyttning av pallgods samt andra förekommande industrirelaterade arbetsuppgifter. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider då företaget tillämpar kontinuerligt skiftarbete.

Din profil
Vi söker dig som har
• Praktisk erfarenhet inom industrin och känner till vad det innebär att jobba inom den branschen
• körkort och tillgång till bil då kollektiva pendlingsmöjligheter är begränsade

Det är meriterande om du har
• Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som maskinoperatör
• Truckkort A och/eller B

Du kommer att arbeta med ett härliga medarbetare och det är viktigt att du trivs med att samarbeta och jobba i grupp. Vi ser att du är en positiv, ansvarsfull och en engagerad person. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en person som trivs med att ta egna initiativ och arbeta på ett självständigt sätt. Jobbet ställer krav på stresstålighet, eftersom det periodvis är högt tempo.

Ansökan:
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Om du har några frågor kontakta Isabella Westerlund på 0470-34 98 71 eller Emelie Nilsson på 0470-73 94 66

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se