Vill du jobba som maskinoperatör och trivs med att ansvara för en del i ett produktionsled då har vi tjänsten för dig. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig konsultchef, Jannie Hagenius på jannie.hagenius@onepartnergroup.se eller 0707 65 20 95. Ansökning sker via vår hemsida, vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för en del i ett produktionsled, den helautomatiska maskin som du ska ansvara för lackerar de emballagen som tillverkas i fabriken och kallas för palleteringsmaskin. Det kommer finnas möjlighet för den som vill att lära sig alla delar i produktionsledet som består av fem olika stationer.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Månd-torsdag 7–16 samt fredagar 7-13.
Lön: Marknadsmässig fast lön.
Placering: Stockholm, södra sidan.
Anställning: Dina första sex månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup AB för att sedan gå över i en anställning hos Greif om allting känns bra för båda parter.

Din profil
Du har tidigare arbetat i produktion samt trivs med att jobba självständigt men med nära kollegor. Du får inte vara rädd för att bli smutsig på jobbet då det inte är helt omöjligt att du får färg på dig då och då.

Om kunden
Greif är Skandinaviens främsta producent, leverantör och innovatör inom industriellt emballage. Vi erbjuder ett brett sortiment från våra strategiskt placerade fabriker i Falkenberg och Västerhaninge (SE) samt Hedehusene (DK).

Med tre fabriker kan vi effektivt hantera och lösa Era emballagebehov lokalt såväl som globalt.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se