Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba som maskinoperatör. Du blir anställd i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du kommer arbeta som uthyrd konsult hos våra kunder i Värnamo med omnejd. Det finns senare mycket goda möjligheter att fortsätta din anställning på något av våra kundföretag. Som konsult hos oss på OnePartnerGroup får du trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är händig, praktiskt lagd och tycker om varierande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom industri, tillverkning eller verkstad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att övervaka och arbeta vid maskiner. Vidare är du noggrann och förstår vikten av kvalitetsarbete.

För att trivas som konsult hos oss krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker också om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Eftersom din arbetsplats är hos våra kunder är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör. Då du initialt är anställd i vår konsultverksamhet kan det innebära att du arbetar på olika företag och olika orter vilket gör att körkort och tillgång till bil ofta är ett krav. Det är meriterande om du har truckkort och också är en van truckförare. Dina arbetstider skiljer sig åt beroende på vilket av våra kundföretag du arbetar på, men det är ofta tvåskift.

Sista ansökningsdag är den 31 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman 0370-510567 alternativt lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se