Vill du arbeta på ett globalt företag där goda utvecklingsmöjligheter finns? Då har du hittat rätt! 

Om kundföretaget

AAK Dalby AB är ett tillverkande företag inom livsmedelsindustrin som huvudsakligen tillverkar livsmedel baserade på vegetabiliska oljor för försäljning till industri och storhushåll. Bolaget ingår i den börsnoterade koncernen AAK som har verksamhet över stora delar av världen. AAK Dalby AB har sin huvudsakliga verksamhet i Dalby och har funnits där sedan 1934. Bolaget har idag cirka 85 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär arbete i en processtyrd livsmedelsproduktion med tillverkning- och hantering av livsmedel framställt genom ett processflöde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av packning av produkter, köra truck samt hjälpa dina kollegor vid produktionslinjen. 

En tillsvidaretjänst med inledande provanställning. Arbetet är förlagt i tvåskift samt nattskift. 

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom process- och/eller maskinarbete. Du uppskattar ett organiserat arbetssätt och har lätt för att planera och prioritera utefter uppsatta mål. Som person är du hjälpsam och trivs bra med att arbete i team. 

Har du tidigare arbetat inom livsmedelsindustrin är detta meriterande. Truckkort och truckvana är ett krav. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se