Om kundföretaget
Bilmetro AB är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Honda och KIA. Bilmetro omsätter runt 3,3 miljarder SEK per år, har cirka 600 anställda och säljer 11,500 personbilar samt 480 tunga fordon per år.

Då vår nuvarande marknadskoordinator går vidare till nya utmaningar utanför Bilmetrokoncernen söker vi en efterträdare. Är du en initiativtagande- och strukturerad person med stort intresse för marknadsföring så kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator hos Bilmetro har du ett mycket varierande arbete där du måste vara både strategisk och taktiskt/operativ i din vardag. Du kommer att följa upp och utveckla den befintliga marknadsplanen med ansvar över bolagets marknadsföring och kommunikation.

Mycket fokus ligger på hur försäljning och marknadsföring kan utvecklas via traditionell- och digial marknadsföring samt sociala medier i syfte att stärka och utveckla Bilmetro och deras varumärken. I rollen som marknadskoordinator har du en mycket central och viktig plats i koncernen där du jobbar nära våra försäljningsenheter, generalagenter samt att du har en koordinerande roll gällande alla marknadsföringsaktiviteter.

Din profil
Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter med olika delar inom koncernen, bör du som person vara social, kommunikativ och trivas med ett stort och varierat kontaktnät. Du tillämpar ett prestigelöst och inspirerande ledarskap och förstår vikten av att bygga upp ett gott samarbetsklimat med övriga enheter inom och utanför bolaget.

Du har en god analytisk förmåga och är pedagogisk, öppen och lyhörd i ditt sätt att kommunicera. Vi ser att du som söker är en kommunikativ person som har förmågan att skapa förtroende och inspirera, både samarbetspartners och dina interna kollegor. Du trivs att arbeta brett i många kanaler både internt och externt, har ett digitalt intresse där du är välbekant och bekväm med dagens teknik och är öppen för framtidens. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet i flera led. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv

Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom exempelvis kommunikation/marknadsföring eller likvärdig erfarenhet av att arbeta strategiskt med varumärken. Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande och körkort är ett krav.

I marknadsteamet kommer du att arbeta ihop med en marknadsassistent där du har följande ansvarsområden:

– Utveckla och stärka Bilmetro som varumärke
– Ansvara för den interna- och externa kommunikationen
– Driva utvecklingen av den digitala marknadsföringen, hemsidor & sociala medier
– Samordningsansvar mellan avdelningarna
– Vårda och utveckla kontakten med Bilmetros huvudmän, partners och leverantörer
– Leda marknadsteamet

En del resor kan förekomma inom Bilmetros verksamhetsområde. Du rapporterar direkt till VD för Bilmetro koncernen.

Om vårt företag
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontaktar du Rekryteringskonsult Frida Hurtig hos OnePartnerGroup på telefon 072-4526138. Din ansökan vill vi ha senast 2019-01-20 och du söker tjänsten via vår hemsida https://www.onepartnergroup.se/gavle/.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.