Arbetar du idag som marknadskoordinator/marknadsassistent eller i en annan likvärdig roll sedan något år tillbaka, så är du extra välkommen att söka tjänsten som Marketing Coordinator hos oss.

Vill du arbeta på ett globalt företag som är ledande i sin bransch?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Marketing Coordinator  kommer dina arbetsuppgifter bl.a. innebära:

 • Utveckla Iron Mountains hemsida och sökordsoptimering via partners för 4 nordiska länder.
 • Leverantörs kontakter med SEO marknadsleverantör som täcker 4 nordiska länder.  
 • Kundkommunikation avseende riktade kunderbjudanden till olika kundsegment etc.  
 • Vara delaktig i att utforma marknadsplaner på norden nivå.
 • Internkommunikation avseende försäljnings eller lednings kommunikation på nordisk nivå inklusive eventuella förändringar.  
 • Medarbetar information tex trivsel kommitté och liknande.
 • Office management med posthantering, se till att kontoret är snyggt, vara leverantörs kontaktperson inom Office management.
 • Försäljningsrapporter etc.

I denna tjänst kommer du att ha mycket kontakt med personalen i England då det är där mycket av marknadskunskaperna finns. Därav är det viktigt att du känner dig bekväm med att utrycka dig på engelska i tal och skrift.

Din profil

Skallkrav:

 • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation
 • Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift 
 • Mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift
 • Minst något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 

Du har en god kommunikationsförmåga då både intern och extern kommunikation är en naturlig del i rollen samt är serviceinriktad.  Du har förmåga att prioritera och har en god administrativ förmåga. Det krävs att du har en stark drivkraft och ett stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kreativ, van vid att arbeta självständigt såväl som att vara en del av ett team där alla strävar mot samma mål.

Övrigt:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid eller deltid. Flexibelt beroende på önskemål. 
Arbetstider: Vardagar 8–17
Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup med möjlighet till anställning hos Iron Mountain efter uthyrningsperioden förutsatt att alla parter är nöjda.

Om kunden

Iron Mountain hjälper sina kunder att reducera kostnader, efterleva lagar och bestämmelser, hantera risker och nyttja värdet i sin information. Lösningar innefattar förvaring av information och andra viktiga tillgångar, fysisk dokumenthantering, datahantering samt digitala informationshanteringstjänster.

Iron Mountain förvarar och hanterar, sedan grundandet 1951, affärskritiska dokument, backup-band, elektronisk information, medicinska journaler samt andra typer av värdefull information.

För mer information om Iron Mountain, besök gärna:
www.ironmountain.com