Vill du jobba i ett expanderade fastighetsbolag med mycket sunt förnuft och positivt tänkande, där du dessutom får chansen till en rolig, omväxlande och självständig tjänst? Nu rekryterar vi på OnePartnerGroup en mark- och exploateringsingenjör till Kilenkrysset i Strängnäs!

Dina arbetsuppgifter
Som mark- och exploateringsingenjör kommer du att arbeta på mark- och planenheten där man arbetar med att förvärva mark, driva detaljplaner och projektera infrastruktur inom Kilenkryssets fastigheter. Enheten ansvarar även för förvaltning av våra markområden som ännu inte är exploaterade. I dagsläget arbetar 4 personer på mark- och planenheten och tillsammans med teamet men även enskilt kommer du att driva genomförandet av samhällsbyggnadsprojekt för bostads-, verksamhets- och omvandlingsområden. I rollen som mark- och exploateringsingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att arbeta med genomförande av detaljplaner, avtals- och ekonomifrågor, exploateringsavtal, köp och försäljning av fastigheter.
Du kommer att vara involverad i lantmäteriförrättningar, upprätta arrendeavtal och upplåtelseavtal. Du kan också komma att arbeta med strategisk åtkomst av mark, där förhandling och kontaktskapande blir viktiga delar.

I din roll har du löpande kontakter med kommuner och privata markägare, konsulter, näringsliv och statliga myndigheter. Internt kommer du också ha en betydelsefull roll genom att vara delaktig i avdelningens verksamhetsutveckling och förbättring av arbetsprocesser. Då resor tills viss del ingår i tjänsten är det ett krav på B-körkort. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil
För att vara aktuell för den här tjänsten har du relevant högskoleutbildning med inriktning mot lantmäteri, väg- och vatten, samhällsbyggnad eller liknande. Du har även erfarenhet av liknande arbete med mark- och exploateringsfrågor inom kommunal verksamhet eller hos en privat aktör. Alternativt erfarenhet av arbete inom Lantmäteriet som bolagslantmätare eller en kombination av dessa.

Som person är du utåtriktad, initiativtagande och strukturerad. Du har god analytisk förmåga och trivs med att föra förhandlingar. Vidare är du tydlig i din kommunikation, har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och har en väl utvecklad administrativ förmåga. Du tycker om att ha många kontaktytor och har lätt för att samarbeta med andra.

Du trivs med att åstadkomma resultat och att arbeta målinriktat. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom projektledning samt om du har starka lokala nätverk inom regionen.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta OnePartnerGroups verksamhetschef/rekryteringsansvarig Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om kunden
Kilenkrysset är en privatägd fastighetskoncern med affärsidé att Bygga, äga och Förvalta fastigheter först och främst inom Mälardalen. Goda relationer är vårt signum med fokus på långsiktighet, nöjda kunder och motiverade medarbetare. Vårt fastighetsbestånd består av ca 395.000 m2 uthyrningsbar yta, huvudsakligen lager- logistik- och kontorsfastigheter, i 16 kommuner. Vi är 80-talet engagerade medarbetare med bred kompetens i en starkt entreprenörsdriven organisation med positiv anda och oändliga möjligheter. Tillsammans bidrar vi till samhällsutvecklingen genom att planera för nya stadsdelar samt nya logistik- och industriområden på de ca 11,5 miljoner m2 mark som finns i vårt fastighetsbestånd. Kilenkrysset omsätter ca 600 Mkr i byggverksamheten och 300 Mkr i förvaltningsdelen.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se