Just nu söker OnePartnerGroup en erfaren svetsare för konsultuppdrag hos ett industriföretag beläget fem mil söder om Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare utför du olika typer av svetsarbeten på olika typer av metaller. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet inom MAG-svetsning, eftersom det är viktigt att du har en god erfarenhet av den sortens svetsning. De metoder som används på företaget är TIG, MMA, MAG och MIG men som sagt kommer din inriktning i så fall bli MAG.

Din profil
Som person är du ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och beskrivs av din omgivning som en positiv och prestigelös person. Vi ser att du har körkort och tillgång till bil då kollektiva pendlingsmöjligheter är begränsade. Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift. För att vara aktuell för tjänsten måste du även ha truckkort A-B, då truckkörning förekommer i det dagliga arbetet.

Vidare känner du dig som person trygg i att hantera svetsbeteckningar samt följa och läsa ritningar för manuell svetsning.

Hos oss och på våra konsultuppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som för skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Ansökan
För tjänsten tillämpas löpande urval så tveka inte med att skicka in ditt CV redan idag. För frågor om tjänsten kan du kontakta konsultchef Ingrid Sandberg på 0470 34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se