Om kundföretaget
Sigma Technology är en global leverantör av ingenjörstjänster inom inbyggda system, produktinformation och offshore-utveckling. Här är du en del av ett innovativt företag som alltid prioriterar sina anställdas känsla av tillhörighet och gemenskap.
Sigma är ett välskött företag med goda finanser. Här arbetar du tillsammans med stora välkända företag vilket alltid resulterar i både långa, omfattande och spännande uppdrag.
Även utveckling är något som är centralt inom Sigma, här främjas din personliga tillväxt och du har goda möjligheter till kompetensutveckling.
Sigma har röstats fram av sina medarbetare som Sveriges 5:e bästa arbetsgivare 4 år i rad.

Läs mer på Sigmatechnology.se

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du arbeta med ett spännande projekt ute hos en av Sigmas större kunder. Det är en otroligt spännande och utmanande teknisk tjänst som sammanfattningsvis innebär att du kommer visualisera, definiera och skapa lösningar tillsammans med de senaste teknologierna inom IT utveckling.
Här kommer du arbeta med allt från avancerad infrastrukturteknik till efterfrågan från kund på andra lösningar och metoder på deras nuvarande tillvägagångssätt. Du kommer således skriva och presentera rapporter till olika slags chefer och projektledare och fungera som en bro mellan utvecklare och affärsintressenter

Din profil
Du kommer troligtvis från ett större bolag med 1000-tals servrar och känner dig bekväm med analys av både tekniskt och affärsmässigt kundbehov. Vidare har du god kännedom hur Citrixmiljön ser ut och hur du bygger och designar den. Det är dessutom viktigt att du har kunskap och viss erfarenhet av applikationsarkitektur så som java och .Net och databaser så som MSSQL, Oracle och MySQL.

Viktiga kompetensområden:

– Server OS
– Katalogtjänster
– Server och klient hårdvara
– Produktutveckling
– Säkerhet
– Server Virtualisering (Hyper-V och VMWare)
– SAN Management
– SAN maskinvara
– Dokumentation och kravhantering
– Erfarenhet av moltjänster för att tillgodose högre produktivitet.

För att vara aktuell för den här tjänsten krävs att du är svensk medborgare.

Din ansökan:

Samtliga tjänster är direktrekryteringar till SIGMA och de har valt att samarbeta med OnePartnerGroup i dessa tjänster. Ansök på onepartnergroup.se. För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på marcus.rosenblom@onepartnergroup.se, eller 036–4409011