Proton Group är en privatägd industrikoncern med företag i fyra affärsområden och vårt huvudkontor finns i Värnamo. Vi är idag verksamma inom branscher som fordonsindustrin, belysning och belysningslösningar för offentlig miljö samt ytbehandling för fordon, bygg- och verkstadsindustri. Ekonomi- och redovisningsfunktionen är en koncerngemensam servicefunktion för samtliga våra affärsområden.

Till vår koncerngemensamma servicefunktion i Värnamo söker vi nu en driven lönespecialist.

Dina arbetsuppgifter
Som lönespecialist kommer du ingå i vårt ekonomiteam som består av fem medarbetare. Du arbetar självständigt med de arbetsuppgifter som normalt finns inom löneområdet så som beräkning av lön, lönekörning för våra bolag i koncernen, rapportering till Försäkringskassa, kontrolluppgifter till Skatteverket och liknande men även mer personaladministrativa arbetsuppgifter kopplade till våra olika enheter som finns spridda från Eskilstuna i norr till Värnamo i söder. Vi arbetar i affärssystemet Jeeves och när det gäller lönehantering använder vi Kontek. Du rapporterar till vår redovisningschef och arbetar i nära samverkan med HR-avdelningen som också finns i Värnamo. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med öppet klimat där du får möjligheter att påverka och forma tjänstens långsiktiga innehåll och där vi tillsammans driver intressanta utvecklingsfrågor.

Din profil
Vi söker dig som har en bakgrund och erfarenhet från lönearbete, gärna från en koncern. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser därför att du är stresstålig, noggrann och engagerad samtidigt som du är van att ta egna initiativ och självständigt driva arbetet med dess processer framåt. Du är kommunikativ med god social förmåga och förstår värdet av har hög integritet. Din pedagogiska förmåga gör att du internt kan utbilda personal inom exempelvis lönefrågor och hur man tolkar kollektivavtal. Vi uppskattar ditt personliga engagemang och flexibla förhållningssätt mycket högt. Du är en van användare av Officepaketet. Erfarenhet från vårt lönesystem Kontek är meriterande men inte ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning där tillträde sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om oss på Proton är du varmt välkommen av besöka proton.se

I denna rekrytering samarbetar Proton Group med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 2 januari 2019 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 alt. alexandra.pepin@onepartnergroup.se eller Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se