Nu har du möjligheten att bli en del av ett grymt härligt team!
Vi söker nu en löneadministratör till vår kund Kura Omsorg i Sverige AB med placering i Örebro.  Tjänsten är ett föräldravikariat på 6 månader med start i februari/mars som kommer pågå till augusti/september
.

OBS: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

Om Kura Omsorg i Sverige AB
Vår verksamhet präglas av värdegrunderna glädje, engagemang och trygghet. Kura Omsorg i Sverige AB har idag 3 lokala assistanskontor i Örebro, Trollhättan och Örnsköldsvik. På våra kontor träffar du kundansvariga, jurister, ekonomi- och löneansvariga, administratörer samt chefer. De tillsammans med våra personliga assistenter, ca 1100 anställda som finns utspridda över hela landet, verkar varje dag för ett värdefullt och intressant liv utifrån varje enskild persons specifika förutsättningar för våra 250 kunder

Arbetsuppgifter
I rollen som Löneadministratör tillhör du företagets löneavdelning och ingår i ett team på 4 personer. Som löneadministratör hanterar du löpande lönearbete såväl digital hantering som manuell registrering. Förutom lönebearbetning kan dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att bevaka tidsrapporteringar, schemahantering, frånvaro, registrera reseräkningar, utlägg, semesterberäkningar samt intyg etc. Du ansvarar över att rätt lön kommer ut i rätt tid, och du kommer att med stöd från kollektivavtal och lagar inom området, svara på frågor från medarbetare och chefer. Rollen ställer krav på noggrannhet, en god administrativ förmåga, engagemang inför nya uppgifter och en vilja att lösa problem.
Du kommer i denna roll har mycket telefonkontakt med företagets anställda personliga assistenter, kunder, kollegor internt, försäkringskassan samt andra myndigheter. Vi ser det som en självklarhet att du är en person som vill ge service och gärna delar med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och kunder. I gengäld erbjuds du en självständig och utvecklande roll i ett intressant & expansivt företag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med löneadministration och är självgående med de olika momenten som sker under en löneperiod. Utbildning inom löneadministration ses som meriterande. Det är också meriterande om du har arbetat i lönesystemet Crona.
Som person är du glad, flexibel samt en lagspelare som har lätt för att samarbeta i grupp. Du har ett starkt kundfokus då kundservicen är väldigt viktig.

Tillträde
Februari/Mars 2020

Tjänstgöringsgrad
Heltid, 100%.

Anställningsform
Vikariat 6-7 månader
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom OnePartnerGroup men du kommer anställas direkt hos Kura Omsorg i Sverige AB.

Arbetstid
Måndag-fredag, 08:00-16:30 med möjlighet till flextid

Lön
Fast lön

Övrig information
Du ansöker på onepartnergroup.se. För eventuella frågor, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult- Kajsa Lihagen Ekbom på kajsa.l.ekbom@onepartnergroup.se/ 076-134 49 00

Välkommen med din ansökan! 

Om Oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder