Reach Fastighetsservice levererar städ- och fastighetstjänster till kunder i Jönköping, Nässjö och Växjö. Företaget är ett dotterbolag inom koncernen Reach to the Stars som bland annat innehåller OnePartnerGroup. Likt övriga bolag i koncernen är vi i stark tillväxt och utökar nu verksamheten i Växjö. Vi har lång erfarenhet av servicebranschen och vet vad som krävs för att medarbetare och kunder skall trivas hos oss. Läs mer här: www.reachfastighetsservice.se.

Reach Fastighetsservice söker nu flera lokalvårdare på deltid till kunder i både Växjö och Klavreström. Uppdraget innebär en anställning hos Reach Fastighetsservice där provanställning på halvtid tillämpas.

Gillar du att göra saker som får andra att trivas? I vårt gäng höjer vi ribban för det vi gör, till att vara en trivselskapande insats för kunden och dess kundens medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Lokalvård enligt moderna metoder hos våra kunder i Växjö och Klavreström med omnejd. Reach Fastighetsservice har höga ambitioner i att leverera högklassig service till våra kunder. Som medarbetare hos oss bidrar du starkt till våra kunders trivsel och arbetsmiljö. Allt blir enklare om du har en positiv inställning och vilja att lära dig hur vi vill leverera och gilla att jobba i servicebranschen.

Din profil
Vi skräddarsyr våra insatser utifrån kunden önskemål och våra erfarenheter av tänkbara behov för kunden verksamhet. Som medarbetare hos oss behöver du vara flexibel inför vad respektive uppdrag och kund värdesätter. Vi ger dig utbildning i att leverera service och kunskaper om de arbetsuppgifter som behövs för att skapa nöjda kunder.

För att vara aktuell för jobbet är det ett krav på att du behärskar det svenska språket samt har B-körkort.

Ingen tidigare arbetslivserfarenhet krävs, det är dock meriterande om du har:
• Gymnasial utbildning
• SRY eller motsvarande

Kontaktinformation
Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta oss!
Markus Brorsson
0760-312200
markus@reachfastighetsservice.se
Honnörsgatan 12
352 36 Växjö