Dina arbetsuppgifter
I din roll som logistikutvecklare kommer du att ingå i ett större tvärfunktionellt team där du kommer att arbeta med maskininvesteringsprojekt. Du är ansvarig för uppbyggnaden av materialförsörjningen i enlighet med företagets strategi.

Du kommer att vara en del av en modern och trevlig arbetsplats belägen i Eskilstuna där utvecklingsmöjligheterna är många!

Tjänsten är på heltid och tillträde sker så snart vi hittat rätt person.

Din profil
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har några års erfarenhet inom området. Du har högskoleutbildning med inriktning logistik eller produktion och det är meriterande om du tidigare har arbetat med just logistikutveckling.

Du har goda kunskaper inom logistikflöden, logistikupplägg i produktionsflöden och vi tror även att du kan projektleda/koordinera mellan olika funktioner inom logistik.

Det är viktigt att du har god Excelvana och är duktig på att kommunicera. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och har ett problemlösningsorienterat förhållningssätt. Du är van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vidare så är du drivande och van vid att jobba mot deadlines samtidigt som du aldrig tummar på kvaliteten på det du levererar.

Stämmer detta väl in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi på OnePartnerGroup arbetar med löpande urval och kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande!

För frågor om tjänsten kontakta Elena Hallin på elena.hallin@onepartnergroup.se, men observera att ansökan sker via vår hemsida!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se