Vi söker nu en riktigt vass Linuxspecialist som ska driva utvecklingen av nästa generations symaskiner. SVP flyttar stora delar av sin R&D till Sverige och Jönköping. Vill du arbeta med IoT, AI och Robotics på ett bolag som storsatsar, där du kommer att få en nyckelposition, så är detta rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter:
Som Linuxspecialist på SVP Worldwide kommer din dag att präglas av den senaste tekniken, kreativitet och framåtanda. Du utvecklar nästa generations symaskin och i den är mjukvaran väsentlig. Något som tidigare har lockat mjukvaruutvecklare till SVP är kombinationen av komplexiteten i produkten tillsammans med att få följa produkten från det lilla embryot till slutprodukt och release.  SVP lägger stor vikt vid att personalen ska ha stora möjligheter att påverka sin arbetsplats både gällande processer och arbetssätt, detta medför stora utvecklingsmöjligheter inom SVP. En symaskin och dess teknik är oerhört komplex och det finns utveckling att göra inom samtliga mjukvaruområden. Hjärtat av symaskinen styrs av Linux och man utvecklar i C och C++, men även med andra häftiga tekniker så som QT och QML.

Rollen innebär att du är specialist och driver utvecklingen tillsammans projektledare och techleads. 

Du rapporterar till Software & Electronics Manager.

Din profil:
Vi söker efter dig som älskar att programmera och besitter stor kunskap i Linux. Kanske kommer du från en liknande roll men känner att du vill driva utveckling på ett internationellt bolag med marknadsledande produkter. Du trivs av att jobba med pair-progamming och vill vara en del av ett framgångsrikt utvecklingsteam.  Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper men vi tror även att din kompetens styrks av en examen.

I denna rekrytering samarbetar SVP Worldwide med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom.
För frågor och liknande ta en kontakt med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-4409011 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Ansök vi onepartnergroup.se
Varmt välkommen med din ansökan!