Om kundföretaget
Malte Månson är ett bra exempel på att när erfarenhet och tradition möter ny teknik och ny kunskap blir effekterna dynamiska. Vi är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon.

I dag finns vi på 12 orter i landet. Nu erbjuder vi dig att få vara med i den spännande utvecklingen av vår verkstadskedja där ledstjärnan är att arbeta med ständig utveckling och utmana gamla strukturer. Vi har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden är i full rullning.

Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa verkstadskedja för tunga fordon med den högsta kundnöjdheten?
Då är du rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter
Nu rekryterar vi på OnePartnerGroup två lastbilsmekaniker till Malte Månson i Linköping!

Du kommer att ingå i ett team som idag består av 9 personer som är ett trevligt och hjälpsamt gäng med en strävan att alltid stötta och hjälp varandra.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta reparation och service av lastfordon inom alla märken.

Tjänsterna är på heltid med fast lön och arbetstiderna är dagtid, men viss kvällstjänstgöring kan förekomma. Tillträde till tjänsten kommer att ske enligt överenskommelse.
Vi ser gärna att du är flexibel gällande arbetstider då dessa kan komma att förändras på sikt till skiftarbete.
Då detta är en direktrekrytering till kund innebär det att du blir anställd direkt av Malte Månson Verkstäder AB.
Provanställning på 6 månader tillämpas.

Din profil
För att lyckas i den här rollen har du några års erfarenhet av arbete med antingen tunga fordon eller personbilar. Du behöver nödvändigtvis inte ha arbetat som just lastbilsmekaniker tidigare, men har ett genuint intresse och bred erfarenhet inom området samt är tekniskt kunnig. B-körkort är ett absolut krav.

Du bör även behärska svenska i tal och skrift och även kunna läsa och förstå engelska.

Det är meriterande om du:

• Har erfarenhet av felsökning
• Har kompetens inom tung kyla
• Har erfarenhet av hydraulik och kunskap inom fordonsel
• Har erfarenhet av MANs, Scanias och Volvos utbud
• Har fordonsteknisk utbildning
• Har C-, D-, eller E-körkort
• Har grundläggande datorvana
• Har erfarenhet från branschen

Som person har du ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och är flexibel då variationen bland de olika jobben kan vara stor.
Du anpassar dig snabbt och förvaltar din tid väl. Du har ett effektivitetstänk och strävar hela tiden mot att bli bättre.

Du är den person som har förmågan att se lösningar istället för problem och gör ditt yttersta för att snabbt lösa uppkomna problem på bästa möjliga sätt.

Du ska kunna arbeta självständigt, men även fungera bra i grupp. Som person är du driven och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi tillämpar löpande urval och kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande, så vänta inte med din ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta ansvarig Mikael Wetter på mikael.wetter@onepartnergroup.se, men observera att ansökan görs via vår hemsida!

Varmt välkommen med din ansökan!