Beskrivning 
Som lagermedarbetare hos Extra Evil Distribution kommer dina arbetsuppgifter vara varierande med målsättning att varorna levereras i tid. Du kommer bland annat arbeta med godsmottagning, varuplock, paketering och berednings av ordrar. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning, uppdatering av lagerförändringar i datasystem och fakturering. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. 


Vem du är 
Vi söker dig som har truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete, har god datakunskap och systemvana. Som person söker vi dig som är ansvarstagande, har förmåga att arbeta självständigt. Vidare tror vi att du har sinne för struktur och ordning och reda. För att trivas i rollen hos oss tror vi du drivs av att jobba mot mål och strävar efter att leverera ditt absolut bästa. Om du har intresse för någon av de sporter vi jobbar med så är det ett plus.

Det här är något för dig om du 

  • har tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • truckkort behörighet B
  • är självgående och kan ta egna initiativ
  • har förmågan att arbeta under eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra.
  • är ansvarstagande och följer den plan du själv sätter upp 

Det här får du hos oss 
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett litet företag där alla jobbar tight tillsammans och där vi gemensamt strävar mot samma mål. Frihet och ansvar är ledord hos oss som ger möjligheter utöver det vanliga. Du får vara med och utveckla vårt företag och får ta del av den tillväxt vi skapar ihop. 

Om tjänsten 
Heltid, lön enligt överenskommelse. 

Ansökan 
Du gör din ansökan via www.onepartnergroup.se 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.