Glada, schyssta och drivna lagermedarbetare sökes! Vi söker dig som vill ingå i ett grymt team på ett framåtlutat företag som värdesätter personal och trivsel över allt annat. Du har stor drivkraft och vågar ta egna initiativ.
Arbetet är belagt på dagtid.

Din profil
Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Vi ser det även som meriterande om du har truckkort, erfarenhet av truckkörning samt B-körkort och tillgång till egen bil.

Som person är du en positiv, schysst och effektiv lagspelare som tycker om att arbeta fysiskt. Du fungerar bra i grupp och trivs tillsammans med andra människor, men är även van vid att arbeta själv.

Om detta stämmer väl in på dig så vänta inte med att ansöka via vår hemsida!

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se