Vi på OnePartnerGroup i Eskilstuna är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare! Enligt våra medarbetare är vi en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.

Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med en egen konsultchef. Eftersom vi alltid vill ligga steget före både för våra kunder och dig som kandidat söker vi nu lagermedarbetare inför kommande behov hos flera av våra kunder!

Tjänsterna kan vara både på heltid och deltid och som lagermedarbetare kan dina arbetsuppgifter variera beroende på hos vilken av våra kunder du arbetar, men det vanligaste är att du arbetar med inleverans av artiklar som kommer till lagret samt sortering för vidare hantering och förvaring av artiklarna. Utöver det kan du också få jobba med plock av artiklar för leverans ut till kund.

Hos en del av våra kunder arbetar man tvåskift, så ange gärna i din ansökan vilka arbetstider och dagar du är intresserad av samt om det är heltidsjobb eller deltidsjobb som lockar dig.

Din profil
Vi söker dig som vill ingå i ett team där effektivitet och kvalitet är en viktig del i vardagen. Du har eget ansvar för att arbetsuppgifterna blir gjorda vilket ställer krav på att du har egen drivkraft och vågar ta egna initiativ.

Det finns inga direkta krav för tjänsten, men det är givetvis meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Vi ser det som meriterande om du har truckkort, erfarenhet av truckkörning samt B-körkort och tillgång till egen bil.

Som person är du en positiv, schysst och effektiv lagspelare som tycker om att arbeta fysiskt. Du fungerar bra i grupp och trivs tillsammans med andra människor, men är även van vid att arbeta själv.

Om detta stämmer väl in på dig så vänta inte med att ansöka via vår hemsida!

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se