Har du truckkort, samt är ordningsam, strukturerad och har ett säkerhetstänk? Då är det dig vi söker till BASF i Stockholm. För tjänsten som lagermedarbetare är det start omgående vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig konsultchef, Jannie Hagenius på jannie.hagenius@onepartnergroup.se eller 0707 65 20 95. Ansökning sker via vår hemsida, vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta på BAFS lager i Rosersberg där du kommer ha hand om inkommande material samt fylla fat, dunkar och IBC behållare. Produktionsprocessen är datastyrd och du kommer rapportera i deras affärs- och produktionssystem. Du kommer bli upplärd av mer erfarna kollegor på plats och kommer ingå i ett team på tre personer. Arbetstiderna är 6.30-15.30.

Övrigt:
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Månd-fre 06.30-15.30.
Lön: Marknadsmässig fast lön.
Placering: Stockholm, Rosersberg.
Anställning: Dina första sex månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup AB för att sedan gå över i en anställning hos BASF om allting känns bra för båda parter.

Din profil
Till rollen som lagermedarbetare hos Basfs krävs ett ordningssinne och säkerhetstänk då företaget arbetare med kemikalier. Vi söker även dig som har b-körkort samt truckkort, meriterande är SAP och engelska.

Om kunden
BASF SE är en tysk kemikoncern grundad 1865 med säte i Ludwigshafen. BASF är en av världens största kemikalietillverkare. Företaget tillhör pionjärerna inom kemikalieindustrin och har verksamheter över hela världen. För att läsa mer om BASF, besök deras hemsida, https://www.basf.com/se/en.html

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se