Kornboden söker lagerarbetare för uppdrag hos kund.
Dina arbetsuppgifter
Som lagerarbetare kommer du plocka och packa ordrar. Det är ett varierande arbete som stundvis innebär högt tempo. Arbetet innefattar bland annat dokumentering och rapportering, därför är det viktigt att du är van datoranvändare och behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra truck.
Vi söker dig som
-Har mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.
-Har god samarbetsförmåga och social kompetens.
-Meriterande om du har truckkort och erfarenhet av att köra truck.
Vi söker dig som. Som person är du flexibel och självgående. Du trivs i ett högt tempo och tar stort ansvar. Du har ett öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Dagtid
Om oss
Kornboden i Hälsingland är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Kornboden och arbeta ute hos en av våra kunder.
Sista ansökningsdag 2019-01-10.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.