Nu söker vi en lager- och logistikarbetare till kund i Lidköping.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
I ett team om tre kommer dina arbetsuppgifter att innebära in- och utleveranser av gods, plock & packning samt administrativt arbete kring nationella och internationella frakter. I tjänsten ingår också hantering av fraktsedlar, certifikatutfärdande samt tullhandlingar vid behov.

Din profil
För att passa i rollen som logistikarbetare har du tidigare erfarenhet och vana vid lager- och logistikarbete. Som person är du driven, positiv, social och stresstålig.
God svenska i tal och skrift samt truckkort A och B är ett krav.