Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges största Bryggerier?

Vi rekryterar nu en medarbetare till kvalitetsavdelningen på Kopparbergs Bryggeri. Det är en heltidstjänst, en fast tillsvidare anställning och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat.

OBS: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått. Välkommen med din ansökan!
Om Företaget
Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna. Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.
Arbetsuppgifter
Som laboratorieassistent arbetar du främst med kemisk och mikrobiologisk provtagning på råvaror och produkt genom tillverkningsprocessens olika delar. Provtagning sker också på processflöden såsom rengöringskemikalier och avloppsvatten. Kontroll och kalibreringar av mätutrustning är också en viktig del av arbetet. Du kommer att delta i utredningar och projekt samt stötta produktionsorganisationen i olika beslut. Syftet med tjänsten är att säkerställa produkters kvalitet och företagets uppfyllande av åtaganden, tillstånd och lagkrav.
Kvalifikationer
Du som söker har högskoleutbildning inom livsmedel/kemi/laboratorieteknik eller motsvarande, Vi ser gärna att du har erfarenhet av allmänt laboratoriearbete och intresse för frågor gällande miljö och kvalitet.
Personliga egenskaper
Eftersom arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är det viktigt att du kan kommunicera väl och sätta dig in i medarbetarnas situation. Som person är du strukturerad och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har en egen inre drivkraft som gör att du kan arbeta resultatinriktat.
Är du som person driven, ansvarstagande och vill vara med och bidra till vidareutveckling av våran kvalitetsavdelning så kan du vara rätt person för oss & vi ser vi fram emot att få din ansökan!
Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Placering:
Kopparberg
Arbetstid och lön:
2-skift/fast månadslön
Övrig information:
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och Kopparbergs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Kornboden. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Kornboden men du kommer anställas direkt hos Kopparbergs Bryggeri.

Välkommen med din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern där Kornboden Rekrytering & Bemanning är ett bolag i koncernen. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se / www.Kornboden.se