Just nu söker vi dig som vill jobba extra samt sommarjobba som laborant hos Tekniska verken! Genom att genomföra analyser bidrar du till att säkerställa Tekniska verkens löfte om friskt vatten till Linköpingsborna. Tekniska verkens vision är att bygga världens mest resurseffektiva region. När vi alla hjälps åt kan vi spara på jordens resurser och bidra till ett mer resurseffektivt samhälle. Låter det spännande?

Om Tekniska verken: 
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Tekniska verkens erbjudande:                                                                              
Tekniska verken har i uppdrag att erbjuda friskt vatten till privatpersoner och företag i regionen i form av dricksvatten, rening av avloppsvatten samt avledning av dagvatten. Därtill levererar de tjänster inom biogasområdet samt laboratorieanalyser. De arbetar med hög leveranssäkerhet och modern teknik samt forskning och utveckling i framkant. Nu letar vi efter dig som är intresserad av att arbeta i Tekniska verkens laboratorium med provtagning, provberedning och kemiska analyser av vatten och slam. Proverna kan komma från såväl interna som externa verksamheter och dessutom kan övriga laborativa arbetsuppgifter förekomma, såsom att blanda lösningar och arbeta med instrumentunderhåll. Arbetet innebär till stor del att självständigt och med egen drivkraft genomföra analyser och på så sätt bidra till att säkerställa Tekniska verkens löfte om friskt vatten till Linköpingsborna.

Din profil: 
Vi ser att du har en gymnasial utbildning inom naturvetenskap alternativt genomgått ett tekniskt basår, och med fördel har du påbörjat en högskole-/universitetsutbildning inom kemi eller motsvarande. Vidare behöver du ha god förmåga att förstå, analysera och lösa komplexa frågeställningar utan givna svar. Du måste också ha en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift samt arbeta med ett starkt kvalitetstänk i det du företar dig. Vidare är du samarbetsinriktad, noggrann och du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat i ett ackrediterat laboratorium, även om vi inte ser detta som ett krav. Avslutningsvis behöver du ha B-körkort för att kunna lyckas i detta uppdrag.

Om anställningen:
Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup och jobba som konsult hos Tekniska verken i Linköping. Under sommaren 2020 kommer du att arbeta 100% och övrig tid under året kommer du att arbeta vid behov (ca en dag i veckan, men detta kan variera). För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, med fördel en pågående eftergymnasial utbildning inom kemi eller motsvarande.

Tillträde: jan-feb
Sista ansökningsdag är 7:de januari.
Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Julia Hermansson: julia.hermansson@onepartergroup.se