Är du tekniskt intresserad?
Trivs du i en roll där kundkontakt är en stor del av arbetet?

Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
Som Kyltekniker blir du en viktig del i teamet som arbetar med att säkerställa kyla till deras kunder.
Som servicetekniker kyla ingår att arbeta med avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området kyla. Du kommer arbeta med ny teknik.
I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter för kunden, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen.
Resor med övernattning kan förekomma,
samt schemalagd beredskap och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.

Din profil
Skallkrav:
– Utbildad kyltekniker
– Svenska och engelska i tal och skrift
– B-körkort

Meriterande:
– Arbetslivserfarenhet som kyltekniker
– Kunskaper och erfarenheter inom området styr & regler, värmepumpar ventilation och el.
– Vana att använda dator som arbetsverktyg

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga. Förekommer att arbetsmoment utförs med hjälp av datorstöd. Vi lägger stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter i orden kvalitet och service.

Om kunden
Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.
Coromatic har drygt 530 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se