OnePartnerGroup söker en kvalitetstekniker för uppdrag hos kund i Lidköping. Tjänsten är ett vikariat på heltid med stor möjlighet till fast anställning hos kund.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetstekniker arbetar du med leverantörsuppföljning, att ta fram och uppdatera instruktioner, delta i reklamationsutredningar och ansvar för rapportering, hantera avvikelser samt arbeta med förbättringsåtgärder. I rollen ingår också att tillgodose de krav som ställs enligt ISO 9001 och 14001.

Din profil
För att passa i rollen som kvalitetstekniker ser vi att du är positiv och driven, du har ett stort tekniskt intresse samt förståelse för kvalitetsarbete. Du har flera års erfarenhet av arbete inom kvalitet samt en teknisk utbildning i bagaget. Vi ser också att du har grundläggande kunskaper inom ritningsläsning samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Har du erfarenhet från produktion eller fordonsindustrin är det meriterande.