Är du en riktigt duktig och kvalitetsmedveten svetsare som letar efter nya utmaningar?
För kunds räkning söker vi nu en manuellsvetsare med arbetslivserfarenhet av yrket.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer framförallt jobba med svetsning i svartplåt, aluminium och rostfritt. Då det företaget du kommer jobba på är ett legotillverkande företag ställer det krav på flexibilitet och noggrannhet.

Dina arbetsuppgifter är följande:
– Ritningsläsning
– MAG-svetsning
– Kvalitetskontroll
– Rapportering i affärssystem

Din profil
Utöver arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter ser vi att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete. Du gillar att känna känslan av att leverera kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ordningsam samt har lätt för att samarbeta med kollegor.
Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid på just det här företaget men som ambulerande konsult hos OnePartnerGroup kan det komma att ändra sig.
Hos oss och på våra konsultuppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten, kontakta nedanstående kontaktperson.