Greif är Skandinaviens främsta producent, leverantör och innovatör inom industriellt emballage. I Falkenberg finns huvudkontoret för Greif Skandinavien och här produceras plåt-, plast- och kombifat, plastdunkar och IBC. Våra kunder finns framförallt i Sverige, Norge, Danmark och Finland men även i övriga delar av världen. Totalt finns Greif i fler än 40 länder med 17 000 anställda i hela världen.

Vi söker till vår fabrik i Falkenberg en Kvalitets- och Miljöchef för att driva vårt strategiska och operativa kvalitets- och miljöarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på Greif.

Dina arbetsuppgifter:
Som Kvalitets- och Miljöchef hos oss leder du vårt arbete inom kvalitet och miljö. Du ansvarar för fabrikens ledningssystem – ISO 9001, ISO 14001 och FSSC 22000 – och för att de överensstämmer med gällande standarder och våra organisatoriska förutsättningar.

Du ansvarar för att planera och genomföra revisioner internt och externt, att följa upp reklamationer och interna avvikelser och att hantera myndighetskontakter i kvalitets- och miljörelaterade ärenden.

Inom ditt ansvarsområde ingår även att driva och utveckla hur vi ska arbeta effektivt med kvalitetsfrågor för att möta våra kunders behov och förväntningar. Du kommer att leda förbättringsprojekt inom kvalitet, säkerhet och miljö i nära samarbete med våra produktionstekniker och produktionsledare.

Du har personalansvar för våra kvalitets- och provningstekniker, du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vår fabrikschef.

Arbetet är fritt och självständigt och innebär både interna och externa kontakter med kunder, leverantörer och certifieringsorgan. Enstaka resor till kunder och andra Greif-fabriker inom Skandinavien och Europa kan förekomma i tjänsten.

Din profil:
Vi söker dig som har utbildning inom kvalitets- och miljöledning eller motsvarande erfarenhet. Du har flera års erfarenhet av en liknande tjänst inom tillverkande industri och du trivs i en roll med personalansvar. Du har vana av att planera och leda interna revisioner, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och en god datavana.

Har du erfarenhet från livsmedelsindustrin är det en fördel, eftersom vi snart kommer att bli certifierade inom livsmedelssäkerhet, FSSC 22000. Erfarenhet inom säkerhet och miljö är också meriterande.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är drivande, strukturerad och att du har en hög integritet och en god prioriteringsförmåga. Du är en generalist som trivs i en bred roll med en stor handlingsfrihet. Även om du har en god förståelse för systemkrav har du också en god förmåga att hantera kraven i praktiken och att se till hela verksamheten.

Du trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor, har ett tydligt kundfokus och en god förmåga att kommunicera på olika nivåer i en organisation.

Vi erbjuder:
Greif ingår i en stor internationell koncern och på vår centralt belägna fabrik i Falkenberg är vi ca 100 anställda. Vi har en avancerad maskinpark och arbetar enligt LEAN-/Six Sigma-metodiken med fokus på ständiga förbättringar och säkerhet. Vi är certifierade enligt ISO 9001/14 001 och kommer inom kort att certifieras även enligt FSSC 22000 för att ännu bättre kunna tillgodose våra kunders behov.

Vi erbjuder dig en varierande tjänst med stort inflytande, många kontakter och stora möjligheter att utveckla kvalitetsarbetet. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med god trivsel, öppet arbetsklimat och nära samarbete. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med generösa friskvårdsförmåner.

Sista ansökningsdag: 2020-01-06. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Greif. Tillträde enligt överenskommelse.  

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på maria.skarstrom@onepartnergroup.se eller på tel 0723-96 52 24.