Kornboden söker kundtjänstmedarbetare för uppdrag i Östersund
Beskrivning
H1 Communication i Östersund söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Våra uppdragsgivare återfinns inom en rad olika branscher och verksamhetsområden, därför söker vi personer med varierande bakgrund och erfarenheter.
Befattningen kundtjänstmedarbetare innefattar att du tar emot ärenden och sedan löser den specifika förfrågan främst via inkommande telefonsamtal och mail. Förfrågningarna varierar beroende på verksamhetsområde men kan innefatta beställning samt nybeställning av produkter, svara på frågor gällande tidigare beställningar, fakturor och betalningar, uppsägning av medlemskap och dylikt. Till detta finns även ett behov på en mer administrativ avdelning som bland annat hanterar mailförfrågningar, ändring av kunduppgifter och betalningsregistrering i system. Arbetsuppgifter och avdelningen kommer att matchas med dig beroende på hur du är som person, detta för att du ska trivas och för att göra arbetsgivarens kunder nöjda samtidigt som vi bidrar dem med en högklassig service.
Som medarbetare är du ansiktet utåt och ansvarar för ett trevligt bemötande, god kommunikation och hög prioritet för att skapa en bra kundservice. Du som söker behöver vara pedagogisk, ha en god verbal förmåga samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt vara lösningsorienterad. Att vara serviceinriktad, självgående och noggrann i arbetet är en förutsättning för att arbetet ska utföras på bästa sätt. Du som söker kommer arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor i ett positivt arbetsklimat.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker

Är positiv och engagerad
Trivs med kundbemötande
Tycker om att arbeta i ett högt tempo
Är lättlärd i system och van datoranvändare
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform
Visstid 6 månader eller längre
Arbetstid och lön
Schemalagd dagtid 
Fast lön med eventuell provision
Övrig information
Urval sker löpande med kontinuerligt intag av kandidater så sök redan idag 
Sysselsättningsgrad
Deltid 80% med möjlighet till extra arbetstider
Om Kornboden
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
Sökord: teknisk support, administration, kundtjänst, kundbemötande, medlemsinformation, verkstad, support.