Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker med produkter inom friluftsliv och outdoor. Outnorth strävar efter att leverera ”the best of Scandinavian Outdoor” till kunder över hela världen. Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på stark frammarsch på den Europeiska online-marknaden. I Skandinavien har de en ledande position på marknaden och bolaget beräknas omsätta en halv miljard kronor under 2018.

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare till Outnorths Customer and Sales Support team i Växjö med start omgående. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget sträcker sig över tre månader men för rätt person finns det chans för en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Din främsta arbetsuppgift är att vara support till Outnorths kunder som handlar på deras e-handel. Du kommer via telefon, chatt och mail svara på frågor och vara behjälplig när du kontaktas av kunder. Frågorna kan exempelvis handla om produkter, krediteringar, leverans, ordrar och reklamationer.

Du kommer även få agera stöd och ge rådgivande försäljning till kunder som vill ha mer information och råd om olika typer av outdoor-produkter. Arbetstiderna är främst på dagtid, men även helgarbete kan förekomma.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har en avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av liknande arbete som innefattat kundvård och kundservice. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning.

För att passa för rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du är:
• En effektiv, flexibel och lösningsorienterad person som har känsla för service och rådgivning
• Bra på att prioritera och hantera stress då du ibland kommer ha flera ärenden att lösa inom deadline.
• En trygg och stabil medarbetare som alltid har ett trevligt bemötande
• Intresserad av outdoor-aktiviteter och lyhörd.
• En person som är serviceminded och alltid vill leverera bästa möjliga service.

Då Outnorth bedriver sin e-handel i flera skandinaviska länder är det viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du talar något av språken tyska, norska, danska eller finska.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se