Är du en klippa på administration och service? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på Stena Recycling söker.

Om kundföretaget
Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 650 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du arbeta inom områden Leverans och Order & Transport. Gällande leveransfrågor kommer du främst att arbeta med invägning av material, kontakt med kunder och leverantörer samt övriga frågor som berör området. Vidare kommer du arbeta med Order & Transport där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär orderläggning, transportplaneringar, reklamationer, merförsäljning, ta emot, registrera och säkra genomförandet av uppdrag från våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team om två personer.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, noggrann samt har förmåga att skapa goda relationer. Viktigt att du är erfaren att arbeta strukturerat och självständigt där du vågar ta ägarskap för frågor samt lösa problem. Vidare är du en engagerad lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och som gillar att arbeta i högt tempo. Då arbetet kräver en del administrativt arbete i system ser vi gärna att du har grundläggande IT-kunskaper.

Du har
• Gymnasial utbildning
• Gedigen bakgrund inom administration och kundsupport/försäljning
• God datavana
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och i skrift

Meriterande
• Erfarenhet och intresse av arbete i affärs- och ekonomisystem
• Erfarenhet av transport- eller logistikplanering är det meriterande.

Övrig information
Arbetstider: Dagtid, vardagar 7-16.
Tjänstgöringsort: Norrköping
Omfattning: Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% fram till 2020-03-31 med tillträde så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Stena Recycling med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Viktoria Martinsson på viktoria.martinsson@onepartnergroup.se