Är du en klippa på administration och service? Vill du dessutom lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans med oss? Då är det dig vi på Stena Recycling söker. Stena Recycling är i en intensiv fas och behöver stärka upp vår kundsupport i Linköping med en driven och initiativtagande administratör.

Om kundföretaget
Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 650 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör har du en bred roll där arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer. Arbetsuppgifterna består framförallt av ordermottagning, support till kunder via samtal och mail, invägning av material, transportplanering samt merförsäljning. Du har ett nära samarbete med de personer som finns på filialen, men har även många andra kontaktytor inom företaget.

Det administrativa teamet består av 8st medarbetare som sitter på tre olika anläggningarna, Norrköping, Skänninge och Linköping. Som administratör arbetar du flexibelt mellan de tre olika anläggningar.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du är snabblärd, noggrann samt har förmåga att skapa goda relationer. Viktigt att du är erfaren att arbeta strukturerat och självständigt där du vågar ta ägarskap för frågor samt lösa problem. Vidare är du en engagerad lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och anpassa dig till olika situationer. Då arbetet kräver en del administrativt arbete i system ser vi gärna att du har grundläggande IT-kunskaper.

Du har
• Gymnasial utbildning
• Gedigen bakgrund inom administration och kundservice/försäljning
• God datavana
• Körkort samt tillgång till bil
• Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och i skrift

Meriterande
• Erfarenhet och intresse av arbete i affärs- och ekonomisystem
• Erfarenhet av transport- eller logistikplanering

Arbetstider: Dagtid, vardagar 7-16.

Tjänstgöringsort: Linköping. Ingår resor då du kommer arbeta mellan de tre olika anläggningarna.

Omfattning: Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du kommer bli anställd av OnePartnerGroup men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten planerar att starta omgående och kommer pågå 3 månader ute hos vår kund Stena Recycling.

Stena Recycling samarbetar i denna uthyrning med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se