Söker du en långsiktig anställning med utvecklingsmöjligheter i en fin arbetsmiljö med härliga kollegor? Då har vi arbetet för dig!

SYKES i Kalmar söker nu flera nya målinriktade medarbetare till Telenors kundservice.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som medarbetare i Telenors kundservice innebär säljande service och support i inkommande samtal från Telenors kunder. På SYKES finns stora möjligheter för karriär och utveckling. Tjänsten börjar med en 4 veckor lång utbildning där du får den kunskap och de verktyg du behöver för att bemöta kunderna på bästa sätt. Löpande i ditt arbete finns det möjligheter till kompetensutveckling och löpande från din teamledare. Utifrån tydliga mål arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett engagerat team för att leverera kundservice i världsklass. Vi erbjuder fast månadslön samt säljprovision vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna varierar då öppettiderna är mån-fre 8-19.00 och lör-söndag 9-17.

Din profil
Vi söker dig som brinner för förstklassig service och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

• Har fyllt 18 år
• Har gymnasiekompetens
• Har god datorvana
• Hanterar svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från callcenter-branschen, service samt säljerfarenhet.

Tjänstgöringsort: Kalmar

Om kunden
SYKES är världsledande inom outsourcing av kundtjänst, teknisk support och växeltjänster. SYKES huvudkontor ligger i Tampa Florida och totalt har SYKES för närvarande över 70 center med 55 000 medarbetare i hela världen som hanterar kundkontakter på fler än 30 språk.

I Sverige finns SYKES på orterna Sveg, Dals-Ed, Göteborg och Kalmar. På vårt Call Center i Kalmar på Varvsholmen arbetar för närvarande drygt 350 medarbetare med att ge säljande service och support till Telenors kunder runt om i Skandinavien.

SYKES samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så ansök redan idag via www.onepartnergroup.se, sista ansökningsdag är den 30 december. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 432057 eller sanna.olsson@onepartnergroup.se

Om vårt företag