Malte Månson är ett bra exempel på att när erfarenhet och tradition möter ny teknik och ny kunskap blir effekterna dynamiska. Vi är ett 100-årigt företag som vårdar och utvecklar vår teamkänsla mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon.
I dag finns vi på 12 orter i landet. Nu erbjuder vi dig att få vara med i den spännande utvecklingen av vår verkstadskedja där ledstjärnan är att arbeta med ständig utveckling och utmana gamla strukturer. Vi har många stora kunder, både lokalt och nationellt, och utvecklingsplanerna för framtiden är i full rullning.
Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa verkstadskedja för tunga fordon med den högsta kundnöjdheten? Då är du rätt person för oss!
DINA ARBETSUPPGIFTER
Nu rekryterar vi på Kornboden/OnePartnerGroup en Kundmottagare till Malte Månson i Örebro!
Som kundmottagare är du den första kontakten med kund och sedan länken mellan kunden och mekanikerna. Du välkomnar kunden när den kommer, svarar i telefon och är behjälplig i planeringen av jobb tillsammans med verkmästaren. Arbetet innefattar till stor del kundservice, planering och en hel del administration.
Tjänsten är till att börja med ett föräldravikariat med god möjlighet till erbjudande om tillsvidareanställning efter det. Detta är en direktrekrytering mot kund vilket innebär det att du blir anställd direkt av Malte Månson. Tjänsten är planerad att tillträdas i mars.
DIN PROFIL
Du har erfarenhet av arbete med tunga fordon eller personbilar. Du kan till exempel ha arbetat som lastbilsmekaniker men du kan även ha arbetat som chaufför och därigenom förvärvat kunskap om tunga fordon. Framförallt har ett genuint intresse inom området.
Du bör även behärska svenska i tal och skrift och även kunna läsa och förstå engelska.
Det är meriterande om du:

Har erfarenhet av administration
Goda kunskaper om tunga fordon
Har grundläggande datorvana
Har erfarenhet från branschen

Som person är du ansvarstagande flexibel då variationen bland de olika jobben kan vara stor. Du anpassar dig snabbt och förvaltar din tid väl. Du har förmågan att se lösningar istället för problem och gör ditt yttersta för att snabbt lösa uppkomna problem på bästa möjliga sätt.
Vi tillämpar löpande urval och kallar kvalificerade kandidater till intervju löpande, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten kontakta Madelene Sahlin på madelene.s@kornboden.se, men observera att ansökan görs via vår hemsida!
Varmt välkommen med din ansökan!
OM OSS
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern där Kornboden Rekrytering & Bemanning är ett bolag i koncernen. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se / www.Kornboden.se