Vi söker nu en projektledare till Assa Abloy Entrance Systems som nu är i en härlig utvecklingsfas och behöver fylla på med nya drivna medarbetare. Vill du vara med på resan och ha en ledande tjänst i ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan omgående!
Urval i denna process kommer att ske löpande.

Om kundföretaget
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på Assa Abloy Entrance Systems kommer att leda företagets större projekt, både gällande nybyggnation och renovering. Du har totalansvar för projektet och sköter dialogen med kund och med övriga entreprenörer på bygget. Du ansvarar för att kunden får det de har beställt i rätt tid och enligt plan, men du arbetar även med att leda delprojektledare på plats, se till att kunden, vid behov, får hjälp med betalningslösningar och faktureringen löper på som den ska.

I rollen som projektledare kommer du att både sätta en projektbudget och se till att den hålls. Du samarbetar med säljare och övriga organisationen för att kunna få fram en så bra lösning som möjligt, både ur ekonomiska och byggtekniska aspekter. Du kommer att arbeta med parallella projekt.

Rollen är inte direkt säljande men ett sinne för det ekonomiska i en affär i kombination med en tydlig byggteknisk ådra kommer att vara nycklarna till framgång i denna tjänst.

Din profil
För att lyckas i rollen som projektledare på Assa Abloy Entrance Systems så tror vi att du en akademisk utbildning inom byggteknik, alt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat minst 5 år, i en liknande roll där du har verkat som spindeln i nätet. Som projektledare är du trygg i dig själv och du vet vad som krävs för att ta ett projekt från start till mål. Har du arbetat med byggprocesser så är detta mycket meriterande, likaså om du har erfarenhet från installationer inom byggsektorn sedan tidigare. Övriga egenskaper och kunskaper som är meriterande för rollen är:

• Mekanik
• El- och styrregler
• Pneumatik och hydraulik
• BAS U och Entreprenadjuridik
• Administrativt ordningssinne

Som person är du social, driven och har lite skinn på näsan. Du drivs av att göra bra affärer och skapa win-win mellan dig och din kund. Du vet att kostnadseffektivitet och affärsmässighet skapar bra kvalitet i projekten.

Rollen är placerad någonstans mellan Göteborg och Stockholm och söderöver och gärna i anslutning till någon av Assa Abloys kontor (Göteborg, Jönköping Örebro, Stockholm) då merparten av uppdragen kommer att vara i södra Sverige.

I denna rekrytering har Assa Abloy valt att arbeta med OnePartnerGroup varpå den initiala kontakten ska se med dom.
Du ansöker på onepartnergroup.se. För frågor och liknande, ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Marcus Rosenblom på 036-4409011, alt marcus.rosenblom@onepartnergroup.se.

Varmt välkommen med din ansökan!