Assistansbolaget i Sverige AB sätter människan i fokus. För att arbeta hos oss krävs ansvarskänsla, medkänsla och respekt för andra människor. I gengäld erbjuder vi ett intressant och stimulerande arbete med bra arbetsklimat och mycket personlig kontakt. Vi tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi söker nu en Kundansvarig till Assistansbolaget i Sverige AB med placering i Örebro. Det är en heltidstjänst, en fast tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat.

OBS: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har gått. Välkommen med din ansökan!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Kundansvarig ansvarar du för dina kunder och arbetsleder dina assistansgrupper. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. kontakt med kunder, kvalitetsarbete, aktiviteter, rekrytering och bemanning, hålla i personalmöten, medarbetarsamtal, externa kontakter med försäkringskassan, kommunen och god man, lönerapportering samt administration av assistanstimmar.

Du kommer att arbeta självständigt under eget ansvar med dina kunder, samtidigt som du har personalansvar för deras personliga assistenter. Arbetet innebär mycket relationsskapande. Utöver daglig kundkontakt och kontakt med dina assistansgrupper samverkar du i denna roll också med jurister samt löneadministratörer inom företaget.

Du erbjuds en varierad roll och ett utvecklande arbete där du får uppleva att du gör skillnad för andra människor i deras liv.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med relevant inriktning med dig eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av tidigare personalansvar är meriterande.
B-Körkort är ett krav.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För att trivas i denna roll är du social och serviceinriktad. Du som person älskar att jobba med människor och trivs med att lösa problem. Du har förmåga att hantera ett högt arbetstempo och god förmåga att leda och bygga team. Du är en lagspelare.

Övrig information
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Kornboden och Assistansbolaget i Sverige ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Kornboden. Tjänsten är en direkt rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Kornboden men du kommer anställas direkt hos vår kund Assistansbolaget i Sverige AB.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsgrad: 100%.
Anställningsform: Tillsvidaretjänst med 6 mån provanställning.
Arbetstid: Grundarbetstid måndag-fredag, 08:00-16:30, men detta kan avvika vid möten och aktiviteter. Viss jourberedskap förekommer.