Vill du ha ett av Sveriges roligaste och viktigaste jobb? Nu har du chansen!

Trivs du i ett varierande arbete med möjlighet att påverka din egen vardag? Vill du vara med och utvecklas i ett växande bolag i en framtidsbransch? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder härligt kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor? Då är jobbet som Kraftmontör hos One Nordic något för dig!

Om oss
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska tjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, -distributörer och -användare.

Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara lösningar. ONE Nordic har idag ca 1000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi är ett karriärföretag även 2019!
För femte året i rad utses ONE Nordic till ett Karriärföretag. Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals.

Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du huvudsakligen att arbeta med service, felavhjälpning, drift och underhåll, samt med entreprenadprojekt inom lokalnätsanläggningar, och du färväntas dokumentera och rapportera arbeten digitalt. Du arbetar både självständigt och i härliga team tillsammans med andra och ni ansvarar för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Arbetet är fritt, omväxlande och utförs ofta utomhus.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som elektriker eller installationselektriker. Du har B-körkort och avslutad gymnasieutbildning från elprogrammet, yrkesutbildning eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och är du rätt person är vi villiga att satsa på dig och ge dig de utbildningar, erfarenheter och den kompetensutveckling som krävs för att du ska bli trygg i rollen, växa och utvecklas inom området.

ONE Nordic AB är ett växande bolag i en tillväxtbransch och därför behöver vi fler kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

ONE Nordic har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 17 december. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-341591, eller jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se