JADAAB är ett företag med tre delägare som startade sin verksamhet 1 februari 2004. Vår verksamhet består i att producera styr- och reglersystem samt apparatskåp i enlighet med tillhandahållna underlag eller enligt funktionslösningar framtagna i samarbete med kund.
Vi på Kornboden Rekrytering och Bemanning i Östersund söker nu en Konstruktör till Jadaab.
Arbetsuppgifter:
I rollen som konstruktör kommer du att ansvara för konstruktionen av olika typer av styrskåp, från kundspecifikation till färdiga inköps- och tillverkningsunderlag. Arbetet innefattar upprättande av kravspecifikationer, effektberäkningar, val av komponenter för kraftelektronik och styrningselektronik samt ritande av kretsscheman.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund som exempelvis elingenjör eller motsvarande och/eller arbetslivserfarenhet som konstruktör. Det är meriterande om du har arbetat inom producerande verksamhet tidigare och har goda kunskaper inom CAD-ritning. Vi vill också se att du har god kunskap inom el.  
Du är en strukturerad och lösningsorienterad person som gillar att ta sig an nya utmaningar. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med såväl kundkontakt som interna kontakter.
Personliga egenskaper:

du är självgående/självständig
du är ansvarstagande
du är nyfiken
du är en pålitlig kollega

Anställningsform:
Tillsvidare (Inhyrning första 6 månaderna)
Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.