Hallströms verkstäder är ett väletablerat familjeägt bolag grundat 1914, vars huvudsakliga inriktning är tillverkning av kanalsystem i tunnplåt för ventilation.

Hallströms verkstäder söker nu en Konstruktör


Beskrivning:
Är du nyexaminerad ingenjör med inriktning mot konstruktion eller är du en erfaren konstruktör från tillverkningsindustrin? Hallströms Verkstäder söker nu en konstruktör till deras konstruktörsavdelning om fyra personer med placering i Nälden. Beroende på just din kompetens, erfarenhet och personlighet skapar vi en roll i arbetsgruppen och arbetsuppgifter som passar dig.
Som konstruktör på Hallströms arbetar du med konstruktion av ventilations- och kanalsystem. Du kommer exempelvis att arbeta med:

Konstruktion och beräkning
Delta i utvecklingsprojekt av nya produkter  
Kundkontakt
Bistå produktionen i tekniska ärenden

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund som exempelvis maskiningenjör eller motsvarande och/eller arbetslivserfarenhet som konstruktör. Det är meriterande om du har arbetat inom producerande verksamhet tidigare och har goda kunskaper inom CAD-ritning och 3D modellering.
Du är en strukturerad och lösningsorienterad person som gillar att ta sig an nya utmaningar. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs med såväl kundkontakt som interna kontakter.
Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.