Om kundföretaget
På Stena Recycling börjar det med dig

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.

Dina arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att ta emot och guida besökare i vår anläggning i Halmstad. Besökarna kan vara kunder, samarbetspartners, myndigheter och kommuner. Du kommer också att ansvara för att vår utställning i entrén är iordningsställd samt sköta administration och samverkan kopplat till Stena Recycling Labs start-up företag.

Som medarbetare hos oss agerar du enligt våra kärnvärden Enkelt, Tryggt och Utvecklande och är med och bidrar i verksamhetens aktiva förbättringsarbete. Du ingår i vår administrativa enhet, rapporterar till vår administrativa chef och är nära länkad till produktion, försäljning och ledningsgrupp.

Din profil
Du har en högskoleutbildning inom kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av en liknande tjänst, gärna från en producerande verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, har god datorkunskap och är van att arbeta med Office-paketet. Det är en fördel om du har ett teknikintresse och kan bidra med idéer kring hur vi skulle kunna utveckla vår kommunikation via sociala medier. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceorienterad, kommunikativ och lyhörd för både interna och externa kunders behov. Du är strukturerad och har en god förmåga att prioritera och att snabbt ta in ny kunskap. Du är prestigelös och trivs med att vistas i produktionsmiljö. För att lyckas väl i rollen är det också viktigt att du är flexibel och kan bidra med positiv energi till dem du möter samt är nyfiken och på tårna.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder en utvecklingsbar roll i ett prestigelöst företag med höga ambitioner som just vunnit pris för Hållbaraste Varumärke. Hos oss är samverkan, trivsel och öppenhet nycklar till framgång. Se gärna vår film om Stena Recycling Nordic Center här: https://www.stenarecycling.se/om-oss/mer-om-stena-recycling/stena-nordic-recycling-center/

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning hos Stena Recycling. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Allhage på OnePartnerGroup, 072-216 84 00 pernilla.allhage@onepartnergroup.se eller Maria Skärström på OnePartnergroup, 072-396 52 24 maria.skarstrom@onepartnergroup.se

Sista ansökningsdag: 2019-01-06. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager och logistik, utbildning eller smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 45 orter, med över 2 500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se