Om kundföretaget
Laxhall Hamnkrog och Konferens ligger vackert belägen längst ut på Torsö med fantastisk miljö och utsikt över Brommösund. En mycket välbesökt sommarrestaurang och ett populärt turistmål.

Efter en tråkig brand i augusti 2019 som totalförstörde hela restaurangen står nu en ny restaurang klar. I samband med uppbyggnaden så byggdes en övervåning med ett stort konferensrum och två små mötesrum/grupprum som vi under höst/vinter hoppas kommer bli ett attraktivt ställe för konferenser. Det har även byggts 5 övernattningsstugor för uthyrning. En relaxavdelning är nu på gång och ska vara klar i oktober.

Vår verksamhet växer och målet är att förlänga säsongen och att ha öppet mer året runt mot vad vi har haft innan. Därför söker vi nu en erfaren kock som vill vara med på denna resa.

Vi är en a la carte-restaurang som jobbar med närodlat, ekologiskt och KRAV-märkt i största möjliga mån både när det gäller mat och dryck. Vi serverar bland annat kött ifrån ön och fisk i från Vänern, vi anpassar menyn efter tillgång och säsong.

www.laxhall.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kock ansvarar du för köket och dess förekommande arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor. Tjänsten innehåller även andra sysslor, framförallt under lågsäsong. Du kommer ingå i ett litet team hos ett växande företag där övriga arbetsuppgifter fördelas sinsemellan. Du har möjlighet att påverka menyer, evenemang, temakvällar med mera. Nytt för i år är att verksamheten har öppet året runt för konferenser, övernattningar och andra bokningar.

Din profil
Vi söker en driven och ansvarsfull kock med några års erfarenhet, alternativt erfarenhet som vi bedömer relevant för uppdraget. Du är flexibel i ditt arbete, ser möjligheter och tar initiativ för att driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor och samarbetspartners. Du är serviceinriktad, positivt inställd och har god samarbetsförmåga. Vidare ska du kunna arbeta självständigt och strukturerat både enskilt och i samarbete med kollegor. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet.

Arbetet är på heltid med varierande arbetstider, start enligt överenskommelse där provanställning tillämpas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.