Har du ett intresse för kemi, återvinning, farligt avfall? Tycker du om variation att arbeta både praktiskt och administrativt kan detta vara tjänsten för dig!
Vi söker nu en kemist inom avfallshantering till vår kund Stena Recycling i Örebro med placering på Atleverket. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid mån-fre 7.00-16.00. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse med aktuell kandidat.

Om kundföretaget:
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja.

Beskrivning:
Tjänsten innebär en varierad roll i ett företag som arbetar med återvinning och avfallshantering. Du kommer arbeta praktisk med avfallshantering på företagets anläggning samt ute hos kund. Arbetet sker både inomhus och utomhus och är ibland fysiskt krävande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

 • Klassificera, sortera och märka farligt avfall/farligt gods
 • Identifiera, sortera och omemballera restprodukter hos kund samt internt
 • Självständigt utföra sorteringsuppdrag hos kund samt internt
 • Svara för dokumentation av leverans från kunder
 • Utbildning i ADR-frågor hos kund
 • Medverka vid specifika kundprojekt som berör sorteringsverksamheten
 • Medverka vid nedströmslösningar beträffande sorteringsverksamheten
 • Lossa, lasta och förflytta material/avfall genom att framföra maskinell utrustning
 • Medverka i filialens arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsarbete
 • Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat
 • Ständigt arbeta för en säker, effektiv och ren arbetsplats samt hålla ordning och reda
 • Att utföra ovan arbetsuppgifter i enlighet med lagar, förordningar och föreskrifter samt bolagets policys, riktlinjer och rutiner.
 • Utöver ovan arbetsuppgifter kan medarbetaren förväntas utföra andra arbetsuppgifter som är relevanta för verksamheten
 • Att som medarbetare agera utifrån Stena Metall AB:s principer, trossatser och grundvärden samt i enlighet med koncernens uppförandekod och kärnvärden.

Kvalifikationer:
Du har naturvetenskaplig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning inriktad mot kemi, samt god allmänkunskap och intresse för kemi. 
Du har praktisk erfarenhet av arbete med farligt avfall och ADR eller inom kemiområdet.
Du har B-körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen.
Truckkort (B1, Motviktstruck) ses det som meriterande.
Du har goda kunskaper i Svenska både i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa till och hugga i där det behövs. Du har god fysisk förmåga då vissa moment i arbetet är tunga. Du är prestigelös, trivs med att arbeta praktiskt men har också god administrativ förmåga. Du har även ett högt säkerhetstänk.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning (6 mån provanställning tillämpas)

Sysselsättningsgrad:
Heltid (100%)

Arbetstid och lön:
Dagtid, fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte, välkommen med din ansök redan idag!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se